
Новинка "BIO ICE CREAM", яка переверне ваше уявлення про морозиво - зустрічайте органічне морозиво на українському ринку!
Гаряча лінія :
0800405000Який пломбір найсмачніший? Більшість українців точно знають відповідь на це питання— звісно ж, натуральний, без рослинних домішків, штучних барвників та інших шкідливих речовин. Саме таке морозиво хочеться купувати дітям, та й для себе також. Але, на превеликий жаль, сьогодні досить легко придбати пломбір, у якому може і зовсім не бути молока у складі.
Тож яке воно — якісне морозиво? Та як його знайти на полицях магазину? Легко! Лише зверніть увагу на упаковку та уважно прочитайте назву товару.
Колись, ще за радянських часів, на території України діяв единий стандарт, який суворо регулював роботу усіх виробників морозива. Саме тому багато людей «того» покоління досі згадують той пломбір як найсмачніший у своєму житті. Та невже нинішній пломбір поступається за смаковими властивостями? Звісно ні! Сьогодні також можна поласувати справжнім морозивом. Якщо знати, як вибрати.
У сучасній Україні діють цілих три державних стандартів,що регулюють склад пломбіру та морозива.
Найсуворіший з усіх. Саме за цим стандартам виготовляють дійсно справжнє морозиво, з молока, вершків та вершкового масла. Тобто, придбавши пломбір з таким маркуванням на упаковці, ви можете бути певні, що він виготовлений без додавання рослинної сировини.
Кожен вид продукції за цим стандартом має містити певну частку саме молочного жиру:
На підприємстві «Біла Береза» виготовляють пломбір саме за ДСТУ 4733:2007. Тож наші покупці можуть бути впевнені: купуючи продукцію нашого виробництва, ви купуєте справжнє морозиво!
Цей стандарт регулює виробництво таких різновидів морозива:
Серед продукції торгівельної марки «Біла Береза» є декілька різновидів плодово-ягідного морозива, у складі якого — натуральна плодово-ягідна суміш.
Згідно з цим стандартом, під час виготовлення морозива та пломбіру допускається додавання сировини рослинного походження. Багато виробників користуються такою можливістю задля здешевлення виробництва. Але такі домішки негативно впливають не лише на смак, а й на користь продукту. Тож якщо на упаковці пломбіру вказаний саме цей ДСТУ, слід задуматися — а чи варто купувати таке морозиво?
Торгівельна марка «Біла Береза» піклується про якість свого морозива та не використовує рослинних домішок під час виробництва пломбіру. Саме тому він такий смачний та справжній!
Молоко, масло та цукор — невже цього достатньо для виготовлення смачного пломбіру? Звісно! Якісна сировина — ось основа нашого рецепту найкращого та найсмачнішого морозива. На упаковці пломбіру від торгівельної марки «Біла Береза» ви обов'язково знайдете позначку ДСТУ 4733:2007 як гарантію високої якості продукції.
Вибирайте найкраще та насолоджуйтесь смаком справжнього пломбіру!