Друзі в Одесі! Супер-новина: запрошуємо на ЕКО-проект!

Настав час вийти на полювання, адже пляжі Одеси та морське узбережжя давно потребують вашої допомоги! Тож зробіть свій вклад у чистоту довкілля.

Компанія «Біла Береза» та освітня платформа ЕКОсвідомість Дніпра запрошують усіх небайдужих на акваплогінг в Одесі за адресою: пляж 4-та станція ВЕЛИКОГО ФОНТАНУ 12 серпня 2021 року об 11:00.

Акваплогінг з ТМ «Біла Береза» — це чудова та корисна подорож на каяках з однодумцями. Разом ми очистимо узбережжя та берег моря від сміття! Окрім того, ми посмакуємо морозиво та створимо вторинну сировину з упаковки, з якої невдовзі пошиють м’які та сучасні ПУФИ!

На всіх учасників чекають приємні призи, а на найактивніших акваплогерів чекають МЕГА-ГАМАКИ! Тож, не зволікайте – реєструйтеся, щоб взяти участь в акції!

Національний ЕКО-проєкт #ПЛОГІМОЗБЯРОЗОЮ реалізується у партнерстві ТМ «Біла Береза» з освітньою платформою ЕКОсвідомість Дніпра та Kharkiv Zero Waste.

Співорганізатори: Центр прокату «Байдарки Айсберг», NGO Assembly of cultural exchange of Ukraine, FabergeMarketingPartner.

  • ДАТА: 12.08.2021
  • ЧАС: 11:00
  • МІСЦЕ ЗБОРУ:  м. Одеса, пляж 4-та станція ВЕЛИКОГО ФОНТАНУ

РЕЄСТРАЦІЯ ОБОВ'ЯЗКОВА! Посилання для реєстрації: 

https://docs.google.com/forms/d/1FsbGLyJsC9HBJWojHUUFLECwPPYJzk4hpfy1SdKfJ5E/edit

Участь БЕЗКОШТОВНА.

З СОБОЮ МАТИ: персональний антисептик, капелюшок та гарний настрій!

Реєструйтесь вже зараз — це буде ФАН! 

Офіційний хештег-проекту #ПЛОГІМОЗБЯРОЗОЮ  за цім хештегом буде багато додаткових подарунків у соц-мережах! Чекаємо на Вас!