«Біла Береза» підтримала благодійний фонд «ЯМаріуполь»

Мирне небо над головою та спокійне життя – це все, що війна відібрала у всіх українців. Війна – це страх, сльози, холод.

«Біла Береза» підтримала благодійний фонд «ЯМаріуполь»

Війна змусила українців жити у холодному сирому підвалі, відчувати тривогу, ховатися від ракетних обстрілів, проводжати наших захисників та захисниць на війну, проливати сльози через смерть рідних. Війна залишає після себе тисячі зруйнованих домівок, де раніше панувало життя. Квітуче та родюче поле перетворилось на поле, усіяне мінами та забрало життя людей, що рятувались від ворожої армії.

Війна страшна не лише тоді, коли відбуваються бої, лунають вибухи, вона страшна ще тоді, коли ти не маєш змоги допомогти іншим. Проявлення доброти та милосердя завжди робило нас людьми, особливо коли ми опинилися перед таким жахіттям як війна. Зробивши благодійний внесок, ти відчуваєш спокій, створюєш добро у цьому світі.

«Біла Береза» - це бренд з українським серцем, що виробляє смачне морозиво. Наша політика проста – бути чесними та відкритими, і ми не маємо право залишатися осторонь, коли бачимо несправедливість та біду людей. Тому, «Біла Береза» з самого початку війни надавала підтримку українським військовим, турботу людям, які опинилися в безвихідному становищі.

Одного разу, ми дізналися про унікальну мережу благодійного фонду «ЯМаріуполь», який займається різносторонньою підтримкою жителів Маріуполя та Маріупольського району, що, на жаль, є одним з найбільш постраждалих від війни. Десятки тисяч людей опинилися у «пеклі» через постійні обстріли, тяжкі бої, тисячі бомбардувань замість тихого та щасливого літа. Діти стали свідками жахливих подій. Втрата рідної домівки, своєї родини, надії на мирне небо над головою – ось, з чим зіштовхнулись наші діти.

Оскільки, важко усвідомлювати яке дитинство зараз мають діти, хочеться зробити їх трошки щасливішими. Світ дитини є унікальним, він барвистий та щасливий, безтурботний та веселий, вони надихають дивитися у майбутнє незважаючи на всі труднощі.

Ми, «Біла Береза», вирішили зробити свій внесок в добру справу, відчути ту рушійну силу, що створюють всі українці. Як стало відомо з даних благодійного фонду «ЯМаріуполь», більшість людей перебувають у поганому емоційному стані, що потребують негайного вирішення проблеми. «Біла Береза» підготувала смачні порції морозива для людей, особливо для дітей, що зазнали лиха. Хоч, для когось морозиво – це просто звичайні ласощі, що можна придбати у будь-якому магазині, тисячі людей залишись без можливості ласувати морозиво. Та ми вважаємо, що навіть одна порція улюбленого десерту здатна хоча б на мить повернути те дитинство, де літо наповнене сміхом та неповторними пригодами, смачним морозивом та дивовижними моментами.

Тож морозиво «Біла Береза» у необхідній кількості буде передано у благодійний фонд «ЯМаріуполь», який буде направляти продукцію в центри підтримки фонду у декілька міст України, а саме: Київ, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Одеса, Вінниця, Івано-Франківськ, Калуш, Хмельницький, Кропивницький, Кривий Ріг, Чернівці, Черкаси, Тернопіль, Ужгород, Рівне.

Адже ми дуже хочемо, щоб продукція «Білої Берези» стала частиною добра, що створюють благодійні фонди!