Екосвідомий бренд: «Біла Береза» отримала диплом Dnipro Green Hope 2021

Раді поділитися з вами приємною новиною! В грудні «Біла Береза» отримала диплом престижної екопремії «Dnipro Green Hope 2021 – відзнака екосвідомих дніпрян».

Аналогів такої нагороди в країні немає, тому ми пишаємось тим, що долучилися до його переможців. Нашу роботу високо оцінили громадські активісти та міська влада Дніпра.

дипломи Dnipro Green Hope 2021

Екологічність – один з основних принципів роботи нашої компанії. ТМ «Біла Береза» виробляє якісне та натуральне морозиво без шкідливих домішок, рослинних замінників, стабілізаторів та барвників.

Окрім того, ми підтримуємо та ініціюємо різноманітні екоініціативи. Влітку у партнерстві з освітньою платформою ЕКОсвідомість Дніпра та Kharkiv Zero Waste організували безпрецедентну національну екоакцію з акваплогінгу до якої долучилися 6 українських міст та десятки учасників.

переможці на врученні призуамбасадор диплому Євген Горбатюкзасновник Бєлая Бярьоза Євген Горбатюк

Разом нам вдалося зібрати сотні кілограмів сміття та зробити річку Дніпро та місцеві водойми чистішими, тому диплом «Dnipro Green Hope 2021» – наша спільна нагорода.

«Біла Береза» – соціально відповідальний бізнес, який інвестує у майбутнє та суспільно-корисні ініціативи. Ми несемо екологічну відповідальність і приємно, коли нашу роботу помічають! Безумовно, зупинятися на досягнутому ми не збираємося, адже хочемо задавати тренди в сфері екологічного руху та вести за собою інших.

Диплом за відзнаку ЕКОсвідомості

«Біла Береза» – це про екологічність, натуральність та користь! Долучайтесь до наших ініціатив та смакуйте лише натуральне морозиво.