Офіційний пост-реліз проекту #ПЛОГІМОЗБЯРОЗОЮ з Запоріжжя

ТМ «Біла Береза» та освітня платформа ЕКОсвідомість Дніпра цієї п'ятниці 23 липня провела ЕКО-акцію з акваплогінгу! Запоріжжя став третім містом, підхопившим цю чудову ініціативу!

Зібралось понад 50 учасників. До проекту долучились громадські активісти та спортсмени, серед яких Олег Солов'йов з ГО «Велотурист», Ганна Світельська з ГО Save our ZP, Ганна Сайтарли з ГО “Взаємодія”, Наталя Лобач з ГО “Інсайд” та відома в Запоріжжі еко-активістка Олеся Крамаренко з ГО “Дзига”. Надзвичайна тепла атмосфера панувала на майданчику під час акції. Вік учасників, доречі теж вразив – акваплогіли у Запоріжжі активісти від 10 до 65 років!

В Каяк-каное Центрі Запоріжжя на ми влаштували справжне полювання на сміття! Зібрали 98 величезних пакетів зі сміттям! Серед цікавих знахідок був навіть ДИВАН, старе підвіконня, сотні пляшок, коробочків та пакетиків… Найактивніші плогери отримали чудові брендовані гамаки! Кожен учасник акції скуштував смачне морозиво «Біла Береза», доречі, обкладинки з якого ми разом порізали та відправили, як вторинну сировину для пошиття ЕКО-ПУФів нашим партнерам - в майстерню Kharkiv Zero Waste Kharkiv Zero Waste! Доречі, від організаорів в запливі взяли участь представники бренду «Біла Береза» із Запоріжжя, Дніпра та Харкова і назбирали наші хлопці декілька човнів сміття!

Після запливу активісти програми ЕКОСВІДОМІСТЬ Дніпра ЕКОсвідомість Дніпра /освітня програма/влаштували ЕКО-квіз, в рамках якого було розіграно безліч приємних подарунків від тм «Біла Береза». Окрема дяка тим, хто прийшов з дітьми! На нашому майданчику протягом всього проекту лунав дитячий сміх та відчувалася енергія створення нового покоління українців – свідомих людей, які з повагою ставляться до природи! Партнерами акції у Запоріжжі виступили Каяк-Каное центр Запоріжжя Дякуємо за підтримку!

Цього літа стартував національний проект #ПЛОГІМОЗБЯРОЗОЮ. Це чудові акції акваплогінгу щонеділі в різних містах України від ТМ «Біла Береза». В рамках проекту ми пропонуємо активним та небайдужим містянам відпочинок з користю для довкілля!

Чисте довкілля — це наша відповідальність

Проєкт реалізується у партнерстві ТМ «Біла Береза» з освітньою програмою ЕКОсвідомість Дніпра та Kharkiv Zero Waste . Літні розваги можуть бути не тільки приємними, а ще й корисними для довкілля. Одним зі способів відпочити та допомогти планеті є акваплогінг. Активісти поєднують відпочинок на воді з прибиранням р.Дніпра від пластику, скла та інших відходів. І це наразі чи не єдиний спосіб очистити українські водойми, долучитися до якого може кожен.

Спеціальний проєкт #ПЛОГІМОЗБЯРОЗОЮ як раз про це. Ми запрошуємо щотижня в різних містах України молодь, студентів, активних містян навчитись кататись на каяках та допомогти прибрати територію річок Вашого міста та узбережжя.

Вже провели та поплогіли в липні:

  • Місто Дніпро, Локація: Монастирський острів
  • Місто Київ, Локація: Гідропарк
  • Місто Запоріжжя, Локація: вул. Чубанова, 15г

Плануємо у серпні:

  • Місто Черкаси, Локація пляж Митницький
  • Місто Одеса, Локація: Причал №1, Одеський центр каякінгу
  • Місто Тернопіль, Локація: Дальній пляж, Тернопіль
  • Місто Харків, Локація: Журавлівський гідропарк

До зустрічі!

Просто подивіться наш фоторепортаж із Запоріжжя і відчуйте зі світлин, як це було емоційно та драйвово! Готуємо наступний тур у Черкасах!

P.S.

Плогінг — це популярний екологічний рух родом зі Швеції. Його учасники поєднують біг та прибирання узбіч. Акваплогінг з ТМ «Біла Береза» — це чудова та корисна подорож на байдарках з однодумцями. Разом ми очищуємо узбережжя та острови річок від сміття! А крім того, смакуємо морозиво та створюємо вторинну сировину з упаковки, з якої майстрині Kharkiv Zero Waste невдовзі пошиють м’які та сучасні ПУФИ! А найактивнішого акваплогера на кожній акції чекає МЕГА-ГАМАК! Тож, не зволікайте – реєструйтеся до участі в акції у Вашому місті! Доречі, офіційний ХЕШТЕГ проекту - #ПЛОГІМОЗБЯРОЗОЮ. Розміщуйте світлини з акваплогінгу – де Ви полюєте на сміття, ставте наш хештег, і за результатами всієї акції ми рандомом за хештегом оберемо щасливчика, який додатково отримає ГАМАК від тм “Біла Береза”!